Regulament intern Paramedics

In jos

Regulament intern Paramedics

Mesaj Scris de kNz la data de Sam Dec 24, 2016 12:19 pm

Orice rank mai mare trebuie ascultat și respectat; în caz contrar, riscați avertisment;
Nu există toleranțe. Ai încălcat o regula, ești sancționat cu avertisment sau rank down, până la demitere;
Nu aveti voie să faceți Death-Match sau Drive-By; riscați /uninvite.
Abaterile de la regulamentul serverului vor fi taxate și în cadrul facțiunii, în special cele pentru limbaj și pentru Death-Match;
Nu aveți voie să le vorbiți urât colegilor sau celorlalți membri din alte facțiuni; dacă veți fi prinși riscați avertisment sau chiar demiterea;
Sunteți obligați să colaborați cu departamentul din care faceți parte;
Persoanele care se afla pe blacklistul facțiunii nu primesc ajutor din partea noastră;
Membrii Firemen&Paramedics au obligația de a vorbi pe /r (radio - chatul facțiunii) despre orice problemă legată de facțiune;
Nu aveți voie să divulgați subiectele discutate în interiorul facțiunii (ce e pe /r, rămâne pe /r !); dacă veți fi prinși, riscați demitere.
Nu aveți voie să le faceți post colegilor din facțiune - veți fi demiși pe loc. (Toate problemele din facțiune se rezolva împreună cu liderul/subliderul).
Aveți voie sa purtați la voi Eagle pentru autoapărare (pentru a riposta la atac); dacă purtați arme ilegale primiți avertisment.
Când sunteți chemați de către celelalte departamente în ajutor pentru /heal (la blocaje rutiere), veți fi obligați să mergeți.
Aveți voie sa luați elicopterul și în scopuri personale, dar dacă există un pacient la distanță mare sau dacă este o urgență sunteți obligați fie să îl înapoiați, fie să îl abandonați și să cereți un /rfv.
Elicopterul poate fi folosit doar dacă aveți rank 3+, cu permisiunea liderului/subliderului.
Dacă intervine o problemă și nu puteți ajunge la ședințele sau antrenamentele programate de lider, aveți obligația de a posta în topicul “Învoiri de la ședinte și antrenamente“. Pentru neprezentarea la sedință fără anunțarea liderului, riscați avertisment.
[IMPORTANT] Procedura în caz de incendiu: În momentul izbucnirii unui incendiu, membrii care doresc să participe la stingerea acestuia sunt obligați să anunțe pe /r, urmând ca apoi să formeze un echipaj compact, participând împreună la intervenție. Cine nu respectă această regulă, va fi demis.
[IMPORTANT] Tarife: Prețul MAXIM pentru /sellinjection este $1000.
Nu aveți voie să udați jucătorii cu Firetruck-ul; riscați avertisment.
Joburile pe care aveți voie sa le dețineți sunt doar cele legale; dacă sunteți prinși cu joburi ilegale, veți fi demiși direct.
NU cereți rank; veți fi demiși pe loc!
NU provocați certuri; cine face asta va primi avertisment sau rank down pana la /uninvite, în funcție de gravitate. În cazul în care izbucnește o ceartă și sunteți implicați, faceți niște SS-uri care să vă susțină punctul de vedere și contactați liderul în joc sau pe forum, fără a mai continua cearta. În cazul în care nu sunteți implicați în ceartă, puteți încerca să aplanați conflictul.
Membrii Firemen&Paramedics NU intervin la waruri; cine este prins, va fi demis.
Perioada în care membrii se afla în teste este de 7 zile.
Sunt interzise înșelătoriile! Cine înșeală oricare player de pe server, riscă să fie demis și să fie trecut permanent pe BlackList.
avatar
kNz
Fondator
Fondator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 21/12/2016
Varsta : 17
Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://rpg-green-zone.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum