Regulament intern National Guard

In jos

Regulament intern National Guard

Mesaj Scris de kNz la data de Sam Dec 24, 2016 12:18 pm

National Guard pot actiona de la wanted 4, sau in caz ca sunt chemati de catre celelalte departamente atunci vor putea de la orice wanted (dar doar in echipa, cu PD de la wanted 1, cu FBI de la wanted 3, cu PD si FBI tot de la wanted 1)

1.3 - Este interzisă favorizarea jucătorilor, indiferent ca iți este prieten sau nu.

1.4 - Nu aveti voie să dați /clear fără să anunțați pe /d un motiv întemeiat al acțiunii, și să cereți voie în caz că aveți rang mai mic

1.5 - Nu aveți voie să intrebati suspectul pe /w dacă se predă.

1.6 - Rank 1 are voie singur în patrulare numai atunci când este singurul online pe server și sunt suspecți iar in acest caz va avea voie de la orice wanted (va avea voie vs 2 suspecti, dar nu vs 3+)

1.7 - Când nu aveți coleg pentru patrulare, apelați la un coleg din cadrul departamentului (patrulă mixtă).

1.8 - Nu aveti voie sa acordați grad de urmărire în inchisoare sau să omorâți deținuții dacă nu stau cuminți.

1.9 - Nu aveti voie să actionați cand participati la un event, fara wanted sau cand un membru din staff ON DUTY are treaba cu respectivul.

1.10 - Pornirea focului de pe locul soferului este interzis în orice situație și se pedepsește cu faction warn.

1.11 - Nu scrieți motivul gradului de urmarire prescurtat, scrieti tot motivul să fie clar pentru cel care primește. Sunteți obligați să acordați grad de urmarire doar pentru motivele care sunt în lista gradelor de urmărire, nu mai scrieți de la voi.

1.12 - Un soldat poate acționa singur împotriva a 2 mafioți din următoarele considerente: are armură, are arme automate, are comenzi ce-l avantajează ( /tazer ), dar nu vs 3 sau mai multi, el fiind singur.

1.13 - Jucatorii adaugati pe Blacklistul NG-ului nu vor avea dreptul sa aplice in acest departament. Pentru a fi stersi de pe lista neagra a NG-ului (decide liderul daca meritati sau nu), achitati o taxa de 1.000.000$ la liderul PD, acesti bani vor intra in seiful factiunii (luati legatura inainte de a face transferul pentru a sti daca liderul va accepta leafa sau nu).

1.13.1 Jucatorii de pe blacklistul general nu vor avea drept de predare pentru un anumit timp.

1.14 - Puteți constata folosirea nos-ului, deținerea de droguri, materiale ilegale sau materiale,dar NU puteți sancționa aceste fapte. Numai un polițist din cadrul P.D. poate sancționa aceste fapte, sunt de competența lor.

1.15 - Nu aveți voie sa folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale.

1.16 - Nu aveți voie să interveniți la wanted cu mașini personale. În cazul în care mașina facțiunii cu care participați la urmărire a explodat în timpul misiunii, puteți continua urmărirea și cu o altă mașină aflată la îndemână. Este recomandat să faceți capturi de ecran în astfel de cazuri, pentru a vă putea apăra de eventuale plângeri.

1.17 - Un politist are dreptul de a acorda wanted atunci cand este atacat in inferioritate numerica (EX :3 V 1 , 5 V 2 ), acesta in schimb nu are dreptul de a merge la wanted cand este depasit numeric (3vs1, 4vs1, etc)

1.18 - Dupa fiecare interventie asupra unui WAR trebuie sa asteptati minim 10 minute pentru a incepe urmatoarea interventie.

1.19 - Nu aveți voie să acordați wanted pentru alte motive decât cele prevăzute în Lista gradelor de urmărire.

1.20 - Dacă sunteți atacați de un suspect cu wanted care deja și-a pierdut dreptul de predare, acesta NU va ma primi wanted suplimentar pentru atacare/omorâre polițist! Este firesc să vă atace când nu are drept de predare. Această regulă este foarte importantă!

1.21 - Nu aveti voie sa va urcati pe vehiculul unui jucator decat in caz de wanted.

1.22 - Nu aveti voie sa folositi grandele decat rank 5+, si acestia doar 2 / in caz de war / membru NG2. Reguli privind comportamentul membrilor National Guard.

2.1 - Toți membrii National Guard trebuie să aibă un comportament și un limbaj adecvat atât pe forum cât și în joc, indiferent de situație. De asemenea, trebuie să ascultați de superiorii voștri (rank mai mare), deoarece aceștia au mai multă experiență în facțiune. Cine nu respectă aceste reguli va fi sancționat în funcție de caz, de la AV până la Demitere.

2.2 - Conflictele între colegi se rezolvă printr-un PM pe forum liderului. Nu aveți voie să faceți reclamații colegilor sau să provocați certuri pe /r sau /d. Sancțiunea poate fi chiar Demiterea.

2.3 - Nu aveți voie să abuzați în niciun fel de comenzile care vă sunt puse la dispoziție de către facțiune. Acționați doar în baza prevederilor regulamentului și a listei cu gradele de urmărire. Cine e prins că abuzează, va fi demis cu 40 Faction Punish

2.4 - Înainte de a face orice acțiune care afectează un jucător, asigurați-vă că aveți dovezile necesare în cazul unei eventuale reclamații. Nu acordați wanted aiurea, dacă nu aveți dovezi valide. De asemenea dacă mergeți după un suspect fără drept de predare, trebuie să puteți dovedi că persoana respectivă nu avea drept de predare. În cazul în care vi se face reclamație și nu puteți veni cu dovezi, veți fi sancționați în funcție de gravitatea situației.

2.5 - Trebuie să fiți activi atât în joc, cât și pe forum. Verificați constant topic-urile cu anunțuri și nu uitați de raportul de activitate.

2.6 - Fiti mai ingaduitori cu playerii noi (level 1 - 3).

2.7 - Folosirea abuziva sau in mod personal a masinilor sport din factiune se sanctioneaza cu Faction Warn; Nu aveti voie stati pe masini cat timp mergeti la interventii; la o masina cu 4 locuri mergeti doar 3 membri sa aveti un loc liber in caz ca infractorul se preda; exceptie se va face la vehiculele tip sport (Infernus/Bullet/HPV1000) care au doar 2 locuri, iar in caz ca infractorul se va preda, membrul din departament va avea voie sa vina pe vehicul spre sectie.

2.8 - Nu aveti voie sa detineti droguri sau materiale (decat in casa) , in caz ca veti fi prinsi veti primi Faction Warn.

2.9 - Nu aveti voie sa folositi droguri sau materiale, duce direct la demiterea ofiterului + 30FP.

3.0 - Nu aveti voie sa mergeti dupa wanted cu skin de civil (ma refer la skin-urile cumparate sau primite din admin), doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare.

4. Ședințe și activități

4.1 - Ședințele și antrenamentele sunt obligatorii și vor fi anunțate de lider sau de membrii responsabili pe forum în topicurile aferente, cu cel puțin 2 zile înainte.

4.2 - Ocazional, se vor organiza și evenimente în cadrul facțiunii. Există un topic și pentru așa ceva, deci stați cu ochii pe el.

4.3 - Dacă nu puteți ajunge la o activitate obligatorie dintr-un anume motiv, postați o cerere de învoire pentru a nu fi sancționați.

5. Rank up & Avertismente

5.1 - Rank up se acordă atunci când un membru are timpul minim necesar și liderul consideră că merită promovarea.

5.2 - Cine cere rank up va fi sancționat cu rank down. Dacă membrul respectiv e rank 1, va fi demis.

5.3 - Timpul minim de acordare a rank-ului se poate găsi aici: http://www.linkmania.ro/topic/488579-modul-de-acordare-a-rank-urilor-în-facțiuni/

5.4 - Nu puteți primi rank up decât dacă aveți 0/3 FW. 1 FW se șterge după o săptămână de la primirea lui.

5.5 - Dacă acumulați 2 Avertismente Verbale (AV) veți primi 1 Faction Warn.
6. Reguli de organizare a controalelor.

La organizarea filtrelor prin blocaj rutier pentru verificarea de materiale si droguri a tuturor jucatorilor care se deplaseaza prin zona respectiva , se va incepe prin a da un /gov in care se anunta locatia punctului de control, iar apoi un /gov in care atentionam serverul ca jucatorii care trec prin punctul de control fara sa opreasca, vor primi wanted 3 pentru necooperare direct, fara somatii; jucatorii prinsi in aceste filtre avand asupra lor droguri si/sau ilegale nu au drept de predare si vor fi omorati pe loc; jucatorii care vor sa treaca vor fi rugati sa coboare din masini dupa care vor primi /frisk; exceptie fac jucatorii cu masini de la joburi, care vor fi verificati stand in autovehicul pentru a nu-l pierde; membrilor FBI le este permis sa foloseasca comanda /frisk fara a fi undercover la asemenea blocaje, la fel si celor din NG.

La organizarea blocajului a unei zone se va anunta pe /gov locatia si ca este interzisa patrunderea in acea zona, dupa care se va ma da un /gov prin care se anunta ca apropierea oricarui jucator se va solda cu moartea acestuia, iar in caz ca se apropie prea mult (prin depasirea acelor RB-uri) va lua si wanted 3 pentru patrunderea pe un teren guvernamental fara drept de predare.

La controalele de rutina fara blocaje, trebuie sa fie de fata minim 2 politisti (al doilea poate fi politist, fbi sau soldat ; daca vor fi 2 FBI cu sau fara NG, atunci acestia vor fi interesati doar de droguri) si vor merge maxim 3 politisti intr-o masina pentru a avea loc pentru un eventual infractor; nu aveti voie sa mergeti la controale stand deasupra masinii; se va anunta cu /m de 2 ori, la interval de 3 secunde, al 2-lea /m trebuie sa fiti exact langa playerul caruia i se cere acest lucru (in caz de reclamatie, playerul respectiv trebuie sa aiba poza ca nu ati fost langa el cand ati dat al 2-lea /m + /timestamp activ pentru a vedea secunda cand a fost facuta poza si cand a fost avertizat pentru a opri); jucatorii care sunt in masinile de la joburi vor fi verificati in masina fara a fi dati jos; aceste controale se vor face doar in intervalul precizat de lider zilnic la "mesajul factiunii - motd", in fiecare zi vor fi alte intervale iar in caz ca liderul nu posteaza intervale noi sau nu este niciun mesaj, nu veti face niciun control de acest tip.

7. Reguli pentru folosirea utilajelor armatei:

Hunter:
- aveti voie sa-l folositi doar in cazurile: deathmatch excesiv, daca suspectul foloseste bicicleta/NRG-500 (in cazul acestor vehicule, pentru inceput se va incerca prinderea suspectului fara ajutorul acestui tip de elicopter), atacuri masive cu sniper de pe cladiri, suspectul este intr-un elicopter sau pentru interceptarea avioanelor cu viteza mica, suspectul este pe o cladire inalta si nu se poate ajunge la el in siguranta decat prin aceasta modalitate
- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui membru de rank 5/6 care face parte din NG, iar daca nu este un membru cu rank 5 sau 6, il folositi doar in cazuri extreme
- liderii PD si FBI pot folosi acest vehicul in caz de urgenta, insa sa respecte conditiile precizate in acest regulament
- nu se cere folosirea Hunter-ului pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).
*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat (rank down), si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.
**Nu-l luati la fiecare war; luati-l numai daca nu faceti fata (nu daca muriti o data sau de 2 ori veniti cu Hunteru).
- Aveti voie sa-l folositi in cazul in care suspectul foloseste trenul sau barca pentru a scapa de politie.
- Aveti voie sa-l folositi in cazul in care sunteti depasiti numeric (cand nu sunt destui politisti pe server pentru a actiona conform regulamentului iar nivelul gradului de urmarire este cel putin 6 sau cel putin jumatate din playerii din grupul pusi pe DM au acest grad sau mai mare) si nu puteti controla situatia de la sol (Sprijin aerian).
* Abuzul se va sanctiona cu demitere.

Hydra:
- aveti voie sa-l folositi doar daca suspectul este intr-un avion.
- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui rank 5/6 din armata.
- nu se cere folosirea Hydra pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).
*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

- liderii PD si FBI pot folosi acest vehicul in caz de urgenta, insa sa respecte conditiile precizate in acest regulament

Rhino:
- nu aveti voie sa-l scoateti din Area 51 fara aprobarea unui lider al armatei, chiar daca este un caz dificil.
*Oricine il foloseste aiurea prin Area 51 sau alte locatii, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

-au voie sa-l conduca doar membrii armatei
avatar
kNz
Fondator
Fondator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 21/12/2016
Varsta : 17
Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://rpg-green-zone.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum