Regulament intern F.B.I

In jos

Regulament intern F.B.I

Mesaj Scris de kNz la data de Sam Dec 24, 2016 12:16 pm

I Reguli generale

Toți membrii FBI trebuie să aibă un comportament și un limbaj adecvat atât pe forum cât și în joc, indiferent de situație. De asemenea, trebuie să ascultați de superiorii voștri (rank mai mare), deoarece aceștia au mai multă experiență în facțiune. Cine nu respectă aceste reguli va fi sancționat în funcție de caz, de la AV până la Demitere.
Conflictele între colegi se rezolvă printr-un PM pe forum liderului. Nu aveți voie să faceți reclamații colegilor sau să provocați certuri pe /r sau /d. Sancțiunea poate fi chiar Demiterea.
Nu aveți voie să abuzați în niciun fel de comenzile care vă sunt puse la dispoziție de către facțiune. Acționați doar în baza prevederilor regulamentului și a listei cu gradele de urmărire. Cine e prins că abuzează, va fi demis cu 40 Faction Punish
Înainte de a face orice acțiune care afectează un jucător, asigurați-vă că aveți dovezile necesare în cazul unei eventuale reclamații. Nu acordați wanted aiurea, dacă nu aveți dovezi valide. De asemenea dacă mergeți după un suspect fără drept de predare, trebuie să puteți dovedi că persoana respectivă nu avea drept de predare. În cazul în care vi se face reclamație și nu puteți veni cu dovezi, veți fi sancționați în funcție de gravitatea situației.
Trebuie să fiți activi atât în joc, cât și pe forum. Verificați constant topic-urile cu anunțuri și nu uitați de raportul de activitate (mai multe detalii despre raport găsiți în topicul pentru Evidența activității)
Nu aveți voie să dețineți droguri sau materiale (decât în casă), în caz contrar veti primi faction warn.
Nu aveți voie să folosiți droguri sau materiale, în caz contrar veti fi demiși + 30FP.
Nu aveți voie să acționati fără wanted sau să vă urcați la un jucator pe vehicul în cazul în care acesta nu are wanted.
Jucatorii adaugati pe Blacklistul FBI-ului nu vor avea dreptul sa aplice in acest departament. Pentru a fi stersi de pe lista neagra a PD-ului (decide liderul daca meritati sau nu), achitati o taxa de 1.000.000$ la liderul FBI, acesti bani vor intra in seiful factiunii (luati legatura inainte de a face transferul pentru a sti daca liderul va accepta leafa sau nu).

Jucatorii de pe blacklistul general nu vor avea drept de predare pentru un anumit timp.

Rank 1 are voie singur în patrulare numai atunci când este singurul online pe server și sunt suspecți iar in acest caz va avea voie de la orice wanted (va avea voie vs 2 suspecti, dar nu vs 3+)

II. Tratarea suspecților și acordarea de wanted

Nu aveți voie să acordați wanted pentru alte motive decât cele prevăzute în Lista gradelor de urmărire.
Nu aveți voie să arestați suspecții care nu au drept de predare. Înainte să arestați un suspect verificați pe [/mdc] dacă acesta are sau nu drept de predare. Sancțiunea este Faction Warn.
Când un suspect cu drept se predă la voi, trebuie să îi dați [/cuff] și să anunțați pe [/d]: ”x la mine”. Această regulă e pusă ca să lucram mai eficient împreună cu celelalte departamente. Nerespectarea ei se sancționează cu AV.
Nu aveți voie să acordați wanted unui jucător aflat în jail. Veți fi sancționați cu Faction Warn.
Înainte să acordați wanted pentru ”Necooperare” sau ”Pătrundere pe proprietate guvernamentală”, trebuie să șomați suspectul de cel puțin 2 ori la un interval de minim 3 secunde între șomații și să vă asigurați că jucătorul a văzut șomațiile. (degeaba dați /m sau /s de la 1 km, nu se ia în considerare)
În cazul în care urmăriți un suspect cu drept de predare, trebuie să îl șomați să se predea prin comanda [/ms] de 3 ori, la un interval de minim 3 secunde între șomații. Dacă suspectul ignoră șomațiile și folosește un vehicul pentru a scăpa, îi se va acorda wanted 6 cu motiv ”Fugar”. În cazul în care suspectul fuge pe jos, nu se va acorda wanted, ci va fi omorât direct. Dacă suspectul răspunde cu ”Nu” la șomații, sau dacă stă pe loc și nu răspunde după acordarea celor 3 șomații, acesta va fi de asemenea omorât.
Nu este permis să acorzi de doua ori același wanted unui jucator (de exemplu daca x te omoară de două ori, ii dai wanted doar o data).
Înainte de a acorda wanted pentru ”Complice” unui jucător, trebuie să-l șomați ca și în cazul necooperării, dar trebuie în plus să menționați în șomații că dacă nu trage pe dreapta riscă wanted pentru Complice.
Dacă se trage asupra voastră dintr-o mașină, nu acordați wanted pentru atacarea / omorârea unui polițist. În cazul de față se acordă wanted pentru ”Drive-By”.
Nu aveți voie să mergeți după jucătorii cu wanted 1-2 decât dacă vi se cere acest lucru de către membrii celorlalte departamente sau dacă celelalte departamente nu au suficienți membrii online pentru a curăța /wanted-ul. Sancțiunea este AV la prima abatere, după care se va acorda FW.
În cazul în care voi sunteți cei care ați acordat wanted 1 sau 2, atunci aveți dreptul să arestați acei suspecți.
Nu aveți voie să dați whisper, sms, etc. infractorilor pentru a-i întreba dacă se predau. Acest lucru este sancționabil cuAV.
Doar pentru wanted-ul "atacare cop" care se face prin lovirea cu masina, se va face poze de catre ofiteri; nu se va mai da wanted pentru ca mergi pe strada, te loveste un player din gresala si atingi un perete (iti scare 100-150hp) la masina; daca intra in tine INTENTIONAT cu o viteza mare, sau iti stanjeneste INTENTIONAT de doua, de trei mersul, atunci se va da acest grad.
Fiti mai intelegatori cu playerii noi (level 1 - 3).
Nu aveti voie stati pe masini cat timp mergeti la interventii; la o masina cu 4 locuri mergeti doar 3 membri sa aveti un loc liber in caz ca infractorul se preda; exceptie se va face la vehiculele tip sport (Infernus/Bullet/HPV1000) care au doar 2 locuri, iar in caz ca infractorul se va preda, membrul din departament va avea voie sa vina pe vehicul spre sectie.
Masinile undercover - Sultan (cele fara sirene) se vor folosi doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare.
Nu aveti voie sa mergeti dupa wanted cu skin de civil (ma refer la skin-urile cumparate sau primite din admin), doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare.

III. Reguli de organizare a controalelor.

La organizarea filtrelor prin blocaj rutier pentru verificarea de materiale si droguri a tuturor jucatorilor care se deplaseaza prin zona respectiva , se va incepe prin a da un /gov in care se anunta locatia punctului de control, iar apoi un /gov in care atentionam serverul ca jucatorii care trec prin punctul de control fara sa opreasca, vor primi wanted 3 pentru necooperare direct, fara somatii; jucatorii prinsi in aceste filtre avand asupra lor droguri si/sau ilegale nu au drept de predare si vor fi omorati pe loc; jucatorii care vor sa treaca vor fi rugati sa coboare din masini dupa care vor primi /frisk; exceptie fac jucatorii cu masini de la joburi, care vor fi verificati stand in autovehicul pentru a nu-l pierde; membrilor FBI le este permis sa foloseasca comanda /frisk fara a fi undercover la asemenea blocaje, la fel si celor din NG.

La organizarea blocajului a unei zone se va anunta pe /gov locatia si ca este interzisa patrunderea in acea zona, dupa care se va ma da un /gov prin care se anunta ca apropierea oricarui jucator se va solda cu moartea acestuia, iar in caz ca se apropie prea mult (prin depasirea acelor RB-uri) va lua si wanted 3 pentru patrunderea pe un teren guvernamental fara drept de predare.

La controalele de rutina fara blocaje, trebuie sa fie de fata minim 2 politisti (al doilea poate fi politist, fbi sau soldat; daca vor fi 2 FBI cu sau fara NG, atunci acestia vor fi interesati doar de droguri) si vor merge maxim 3 politisti intr-o masina pentru a avea loc pentru un eventual infractor; nu aveti voie sa mergeti la controale stand deasupra masinii; se va anunta cu /m de 2 ori, la interval de 3 secunde, al 2-lea /m trebuie sa fiti exact langa playerul caruia i se cere acest lucru (in caz de reclamatie, playerul respectiv trebuie sa aiba poza ca nu ati fost langa el cand ati dat al 2-lea /m + /timestamp activ pentru a vedea secunda cand a fost facuta poza si cand a fost avertizat pentru a opri); jucatorii care sunt in masinile de la joburi vor fi verificati in masina fara a fi dati jos; aceste controale se vor face doar in intervalul precizat de lider zilnic la "mesajul factiunii - motd", in fiecare zi vor fi alte intervale iar in caz ca liderul nu posteaza intervale noi sau nu este niciun mesaj, nu veti face niciun control de acest tip.
avatar
kNz
Fondator
Fondator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 21/12/2016
Varsta : 18
Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://rpg-green-zone.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum