Regulament intern Los Santos Police Department

In jos

Regulament intern Los Santos Police Department

Mesaj Scris de kNz la data de Sam Dec 24, 2016 12:09 pm

Regulamentul intern al Departamentului de politie


Departamentul de Politie se ocupa cu suspendarea licentelor . controale rutiere si se ocupa de suspectii cu gradul de urmarire intre 1 si 6.

1. Reguli in joc privind desfasurarea actiunilor ca politisti


=Orice rank mai mare trebuie respectat si ascultat.

=Este interzisa favorizarea infractorilor , indiferent ca iti este prieten sau nu.

=Nu aveti voie sa dati /clear fara sa anuntati pe /d un motiv intemeiat al actiunii, si sa cereti voie in caz ca aveti rang mai mic.

= Dacă jucătorul, odată controlat de polițist, i se găsește asupra sa droguri/materiale, acesta va primi gradul de urmărire prevăzut în lista gradelor de urmărire, iar cantitatea de droguri/materiale va fi confiscată.

= Nu aveti voie sa actionati: fara grad de urmarire, cand participati la un event, cand un membru din staff ON DUTY are treaba cu infractorul.

= Nu aveti voie sa va urcati pe vehiculul unui jucator decat in caz de wanted.

= Pornirea focului de pe locul soferului este interzis in orice situatie si se pedepseste cu faction warn.

= Nu dati motivul gradului de urmarire prescurtat, scrieti tot motivul sa fie clar pentru cel care primeste. Sunteti obligati sa dati grad de urmarire doar pentru motivele care sunt in lista suspectilor, nu mai scrieti de la voi.

= Un politist poate actiona singur impotriva a 2 mafioti din 2 motive: are armura, are arme automate, are comenzi ce-l avantajeaza (/tazer).

= Un politist are dreptul de a acorda wanted atunci cand este atacat in inferioritate numerica (exemplu: 3 vs 1, 5 vs 2), acesta in schimb nu are dreptul de a merge la wanted cand este depasit numeric (3 vs 1, 4 vs 1, etc)

= Jucatorii adaugati pe Blacklistul PD-ului nu vor avea dreptul sa aplice in acest departament. Pentru a fi stersi de pe lista neagra a PD-ului (decide liderul daca meritati sau nu), achitati o taxa de 1.000.000$ la liderul PD, acesti bani vor intra in seiful factiunii (luati legatura inainte de a face transferul pentru a sti daca liderul va accepta leafa sau nu).

= Jucatorii de pe blacklistul general nu vor avea drept de predare pentru un anumit timp.

= Folosirea NOS-ului in afara intervalului orar in care este permis (20:00 - 24:00) se poate pedepsi cu faction warn.

= Nu aveti voie sa folositi masinile factiunii in scopuri personale.

= Nu aveti voie sa folositi decat masinile din cadrul factiunii in cazul unei interventii. In caz ca aceasta explodeaza , cereti ajutorul pe /d pentru a veni cu o masina specifica interventiei.

= Dupa fiecare interventie asupra unui WAR trebuie sa asteptati minim 10 pentru a incepe urmatoarea interventie.

= Nu aveti voie sa da-ti /w suspectului si sa-l intrebati daca se preda.

= Nu este permis sa acorzi de doua ori acelasi wanted unui jucator (de exemplu daca '' x '' te omoara de doua ori , ii dai wanted doar o data).

=Rank 1 are voie singur în patrulare numai atunci când este singurul online pe server și sunt suspecți (va avea voie vs 2 suspecti, dar nu vs 3+).

2. Reguli legate de comportamentul angajatilor Departamentului de Politie

= Nu aveti voie sa abuzati de functie, sa dati grad de urmarire la incepatorii de pe server si sa-i omorati pentru bani. Fiti indulgenti cu cei de level 1-3.

= Nu aveti voie sa inselati jucatorii.

= Nu aveti voie sa jigniti jucatorii.

= Conflictele între colegi se rezolvă printr-un PM pe forum liderului. Nu aveți voie să faceți reclamații colegilor sau să provocați certuri pe /r sau /d.

= Nu aveti voie stati pe masini cat timp mergeti la interventii; la o masina cu 4 locuri mergeti doar 3 membri sa aveti un loc liber in caz ca infractorul se preda; exceptie se va face la vehiculele tip sport (Infernus/Bullet/HPV1000) care au doar 2 locuri, iar in caz ca infractorul se va preda, membrul din departament va avea voie sa vina pe vehicul spre sectie.

= Masinile undercover - Sultan (cele fara sirene) se vor folosi doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare.

= Folosirea abuziva sau in mod personal a masinilor sport din factiune se sanctioneaza cu Faction Warn.

= Nu aveti voie sa detineti droguri sau materiale (decat in casa), in caz contrar Faction Warn.

= Nu aveti voie sa folositi droguri sau materiale, duce direct la demiterea ofiterului + 30FP.

= O data avertizati in joc (warn), sau chiar banati, daca liderii pot considera ca meritati chiar a fi demisi imediat dupa ridicarea pedepsei (in functie de caz).

= Nu aveti voie sa mergeti dupa wanted cu skin de civil (ma refer la skin-urile cumparate sau primite din admin), doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare.

3. Reguli legate de comenzile Departamentului de Politie

=/mdc ( verifici un suspect cu wanted )

=/frisk ( aveti voie sa folositi comanda doar cand suspectul nu este in masina, exceptie fac cei care sunt in masinile de la joburi, doar in intervalele hotarate de lideri, iar in afara intervalelor aveti voie doar daca vedeti pe cineva cu o arma ilegala sau ca foloseste droguri si la jucatorii care se predau si sunt cu /cuff )

=/take - se folosește când suspectul este în închisoare, dar si afara, iar în urma controlului (frisk) au fost găsite asupra sa bunuri interzise: arme ilegale sau fara licenta, drugs, materiale.

=/gov - se folosește de la rank 5+ și oferă posibilitatea de a anunța cetățenii de acțiunile departamentelor.

=/ticket - este folosita doar de către polițiștii din cadrul P.D. pentru a amenda jucătorii.

=/arrest - arestezi un suspect. Disponibilă pentru ambele departemente de la orice rang.

=/clear - stergerea gradelor de urmărire a unui jucător; este disponibilă de la rang 2+ pentru ambele departamente.

=/cuff - cu acestă comanda încatușezi un jucător; disponibilă pentru ambele departamente indiferent de rang-ul deținut.

=/spikes - disponibila de la rank 2, si se foloseste pentru a pune un obstacol pentru a prinde un infractor (nu este voie sa le folositi pe cladiri).

=/tazer - se foloseste in cazul in care suspectul fuge in cercuri sau politistul este singur contra 2 suspecti sau suspectul este pe bicicleta. (o folosesti maxim de 2 ori la o interventie)

=/drag este disponibila de la rang 3+ , se poate folosi cand un suspect incearca sa scape innotand

=/outfit se foloseste la orice rang , ajuta la echiparea ofiterilor

=/taketun este folosita pentru '' confiscarea '' nos-ului/hidraulice-lor

=/jailed vezi jucatorii aflati in puscarie

=/fvrespawn respawneaza masinile disponibil de la rang 5+

=/su se acorda wanted suspectului in functie de fapta comisa (doar pentru wanted-ul "atacare cop" care se face prin lovirea cu masina, se va face poze de catre ofiteri; nu se va mai da wanted pentru ca mergi pe strada, te loveste un player din gresala si atingi un perete (iti scare 100-150hp) la masina; daca intra in tine INTENTIONAT cu o viteza mare, sau iti stanjeneste INTENTIONAT de doua, de trei mersul, atunci se va da acest grad)

4.Reguli legate de suspendarea licentelor

Un ofiter are dreptul sa iti suspende carnetul de condus dupa urmatoarele criterii:
Licenta de condus:
- refuzul de a opri la somatia unui ofiter - suspendarea permisului timp de 1 ore;
- fugar cu wanted - suspendarea permisului timp de 2 ore;
- folosire nos, se suspenda pe loc 3 ore;
- participare la curse ilegale, se suspenda pe loc 3 ore;
- folosirea Dumperului in oras - suspendarea permisului timp de 4 ore;

Licenta de zbor (referire si la shamal si la cea normala):
- nu conteaza nivelul de urmarire, suspectul 'fuge' cu avionul de ofiteri cu scopul "evadarii" - suspendarea licentei timp de 5 ore;
- kamikaze - suspendarea licentei timp de 6 ore;

Licenta de barca:
- daca suspectul fuge cu barca , automat ii se supenda licenta cand este prins - suspendarea licentei timp de 4 ore;
Licenta de arme
- daca suspectul detine arme ilegale - suspendarea licentei timp de 4 ore.Atentie:
Multi intrebati dupa cat timp se suspenda o licenta, ei bine mai sus este un timp stabilit maxim; o urmarire poate dura si 3 minute si 20 de minute, iar in functie de acest aspect + comportamentul infractorului, ofiterul decide cat merita infractorul sa fie pedepsit.

Se pot aplica si infractiuni speciale pentru cei care optin licenta la negru si nu asteapta acel timp de suspendare, acestia pot primi sanctiuni de la 1 zi pana la 3 zile, in functie de numarul de licente primite la negru si decizia ofiterului.

Membrii PD au voie sa confiste oricare dintre licentele de mai sus doar in cazul in care suspectul este prins cu "mâța-n sac" (ex: il alearga 5 minute si il prinde, politistul ii va da tazer, ii va lua licenta dupa care il poate omora/aresta, iar in caz ca nu s-a apucat confiscarea licentei fiindca a ajuns la jail, aveti timp 10 minute (maxim) sa ajungeti la acesta pentru a i le lua); dar nu dupa ce isi aduce aminte politistul ca a folosit nos acum 30 minute sau ca a primit o poza)
Suspendarea unei licente ramane la decizia ofiterului, iar liderii decid daca ofiterul a gresit sau nu in suspendarea ei.

In cazul avertismentelor verbale, 2 avertismente verbale = 1 faction warn.

5. Reguli de organizare a controalelor.

La organizarea filtrelor prin blocaj rutier pentru verificarea de materiale si droguri a tuturor jucatorilor care se deplaseaza prin zona respectiva , se va incepe prin a da un /gov in care se anunta locatia punctului de control, iar apoi un /gov in care atentionam serverul ca jucatorii care trec prin punctul de control fara sa opreasca, vor primi wanted 3 pentru necooperare direct, fara somatii; jucatorii prinsi in aceste filtre avand asupra lor droguri si/sau ilegale nu au drept de predare si vor fi omorati pe loc; jucatorii care vor sa treaca vor fi rugati sa coboare din masini dupa care vor primi /frisk; exceptie fac jucatorii cu masini de la joburi, care vor fi verificati stand in autovehicul pentru a nu-l pierde; membrilor FBI le este permis sa foloseasca comanda /frisk fara a fi undercover la asemenea blocaje, la fel si celor din NG.

La organizarea blocajului a unei zone se va anunta pe /gov locatia si ca este interzisa patrunderea in acea zona, dupa care se va ma da un /gov prin care se anunta ca apropierea oricarui jucator se va solda cu moartea acestuia, iar in caz ca se apropie prea mult (prin depasirea acelor RB-uri) va lua si wanted 3 pentru patrunderea pe un teren guvernamental fara drept de predare; acest tip de control se va face doar o data pe zi.

La controalele de rutina fara blocaje, trebuie sa fie de fata minim 2 politisti (al doilea poate fi politist, fbi sau soldat ; daca vor fi 2 FBI cu sau fara NG, atunci acestia vor fi interesati doar de droguri ) si vor merge maxim 3 politisti intr-o masina pentru a avea loc pentru un eventual infractor; nu aveti voie sa mergeti la controale stand deasupra masinii; se va anunta cu /m de 2 ori, la interval de 3 secunde, al 2-lea /m trebuie sa fiti exact langa playerul caruia i se cere acest lucru (in caz de reclamatie, playerul respectiv trebuie sa aiba poza ca nu ati fost langa el cand ati dat al 2-lea /m + /timestamp activ pentru a vedea secunda cand a fost facuta poza si cand a fost avertizat pentru a opri); jucatorii care sunt in masinile de la joburi vor fi verificati in masina fara a fi dati jos; aceste controale se vor face doar in intervalul precizat de lider zilnic la "mesajul factiunii - motd", in fiecare zi vor fi alte intervale iar in caz ca liderul nu posteaza intervale noi sau nu este niciun mesaj, nu veti face niciun control de acest tip.
avatar
kNz
Fondator
Fondator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 21/12/2016
Varsta : 18
Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://rpg-green-zone.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum